Menu

Højskoledag 2019 i Fur forsamlingshus

Højskoledag 2019 i Fur forsamlingshus

Lørdag d. 28-september havde vi den årlige højskoledag i Fur forsamlingshus, og det var allerede den 11 i rækken,  siden Fur Ø-forening og menighedsrådet tog dette gode tiltag, og i år var der det største antal deltagere, der endnu har været med til (136), og vi fik en rigtig god dag ud af det.

Der var også i år et tema, som lød: "hvor er vi på vej hen", og det gav de tre dygtige foredragsholdere som gav deres spændende bud på.

Dagen startede med velkomst af Knud Peder Jensen og Birgit Ladefoged kl:09.00, hvorefter vi fik morgenkaffe og rundstykker, og så gik Marianne Jelved i gang med sit første spændende foredrag, som varede til middag, hvor vi fik dejligt smørrebrød.

Efter en god middags pause havde tidligere undervisningsminister og finansminister Kristian Jensen et meget spændende indslag: Han var kommet i stedet for Eyvind Vesselbo, der var blevet syg.

Efter en kaffepause tog Rune Lykkeberg, der er chefredaktør på dagbladet: "Information" ordet, og han var en meget klog mand, som var meget inspirerende at høre på.

Det var en meget god dag og klokken blev: 17.15, inden vi kunne drage hjem, men vi havde haft en rigtig god dag.

Til toppen