Menu

Rap om Kap i Skive å

Rap om Kap i Skive å

Lørdag d. 31/8 afholdt Scleroseforeningen og Lions Club deres årlige Rap om Kap løb i Skive Å, og det blev igen et stort tilløbstykke, med det formål at skaffe penge til de 2 organisationer.

Til det formål var der trykket 4000 lodsedler, som alle blev solgt til 25,-kr. stykket. Der stod folk fra begge foreninger i i Søndercenterets forhal og solgte lodsedler og vafler.

Gevinsterne var blevet sponsoreret af de handlende i byen og omegnen. Der var et nr. på hver and, som var blevet sat ud med en   manni took  et stykke oppe ad åen. Det så flot ud, da alle de gule ænder kom flydende ned mod broen, hvor der var sat en spærring op, så man kunne fange dem der, og der var så et par mand, der stod ude i åen og læste numrene op, på de første der ankom, og de fik  så en gevinst.

Jeg har været medlem af cleroseforeningen i mange år, også før i tiden været med til at tilrette rap om kap løbet, men har nu trukket mig ud af det, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at tage ud, og genopleve den festlige begivenhed.

Til toppen