Menu

Sommerudstilling i Forsamlingshuset

Sommerudstilling i Forsamlingshuset

Igen i år har Furkunst, samen med menighedsrådet, lavet et arrangement med en berømt kunstner, og i år blev det så Tine Lilholdt og hendes mand Klaus Trane.

De havde søndag eftermiddag d. 15.juli fernisering med deres billeder , sammen med flere dygtige Furkunstnere. Men det kom jeg  desværre ikke til, men jeg var i kirken til deres koncert om aftenen, og det blev jeg så betaget af, at jeg i går d.17 juli tog op i forsamlingshuset med mit kamera, for at se de mange flotte billeder, som Tine Lilholdt havde produceret.

Hun begyndte at male og tegne som helt lille, og samtidig med at spille musik som hun komponerede sammen, så at der var en musiklinie under malerierne, som hun kaldte musikmalerier, og det blev jeg meget fascioneret af, da billederne blev vist på et stort lærred i korbuen, så derfor var jeg nødt til at bevæge mig op i forsamlingshuset og se nærmere på dem og da selvfølgerig også de andre kunstneres værker.

Til slut kan jeg ikke lade være med at rose Tine Lilholdt og hendes mand Klaus Trane til skyerne for den vidunderlige koncert de gav os i kirken.

Til toppen