Menu

Grundlovsmøde på Fur Museum - se video

Grundlovsmøde på Fur Museum - se video

Som de foregående år var der igen i år grundlovsmøde på Fur Museum. Det skete gennem et samarbejde mellem Fur museum, Fur Museums Støtteforening og Fur Ø-forening.

John Bertelsen bød årets taler var Hanne Tanvig, Københavns Universitet, velkommen. Hanne Tanvig har  gennem årene været en hyppig gæst på Fur, idet hun har været tilknyttet projekter, der har til formål at øge bosætningen på Fur.

 Om sit virke, siger hun:

”Jeg er oprindeligt uddannet som regionplanlægger og er PhD inden for humangeografi. Mine specialer omfatter landdistriktsudvikling og -politik med særligt fokus på levevilkår og nye erhverv, og hvordan de kan skabes og påvirkes. Igennem mange år har jeg medvirket i et bredt spektrum af forsknings- og udviklingsinitiativer, men på det seneste har det særligt omfattet, hvorledes rumlige forandringsprocesser skabes og udvikles af nye entreprenørskaber, herunder af lokalsamfund. Forsknings- og udviklingsinitiativerne foregår i et tæt samarbejde med mange, berørte parter og ofte dér, hvor problemstillingerne mærkes. Jeg bidrager ofte som ekspert i debatten om landdistrikternes udvikling.” (hjemmeside for Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning)

Knud Peder

Hør Tanvigs grundlovstale: https://youtu.be/ZMB04qiIH4M

'

Til toppen