Menu

HAVESELSKAB – Langbordsmiddage på Fur, 5. og 6. Juli

  • Skrevet af 
HAVESELSKAB – Langbordsmiddage på Fur, 5. og 6. Juli

To aftener - to middage, hvor vi tilbereder og nyder lokale råvarer fra øen. Råvarer fra producenter, passionerede privat personer og det vi kan samle og sanke ude i landskabet.

Muslinger og fisk fra fjorden, urter fra stranden, dyr fra skoven og grønt fra marken. Vær med når vi laver langbordsmiddagge i det fri med alt det bedste fra vores alle sammens yndlings ø.



10-12 serveringer som alle vil tage udgangspunkt i de friskeske råvarer, som sæsonen har at byde på. Alt fra rustikke fad serveringer tilberedt over bål og til tallerkenanretninger med inspiration fra fjernere kyster. Retter med både genkendelige og mindre genkendelige råvarer, som kan åbne op for nye samtaler og inspiration til hvordan vi kan udnytte vores ressourcer og skabe fokus på værdien i det lokale.

Vi håber, at samle gode venner, gamle naboer og nye ansigter til to hyggelige aftener i naturskønne omgivelser, som tager udgangspunkt i det nære og den natur der omgiver os.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen!

KOKKENE:

Kokke makkerparret Ditte Dalsgaard Nielsen og Johnny Jakobsen har arbejdet side om side, som kollegaer ved det dynamiske private dining- og cateringfirma I’m a KOMBO i Kødbyen i København siden sommeren 2018.

Johnny om Ditte:
'Foruden at være opvokset på Fur og rumme øens DNA, mestrer Ditte også storbyens ABC. Med en kreativ og farverig baggrund i kunstens verden bliver der budt op til dans, udfoldelser og højtflyvende metropoliske eventyr samtidig med at rammerne, stemningen og kogekunsten altid er solidt plantet i gummistøvlen og Furs frugtbare moler. Ditte har hang til indkogning og masser af syre.'

Ditte om Johnny:
'Johnny har boet hele hans liv i København, men betragter sig selv som en søn af den store verden.
Udover at være et gastronomisk talent, så elsker Johnny poesi og trolddom og lader ofte sin mad og haveselskaber inspirere af kosmos og de enkelte regioners terrior. Forvent kærlighed og smæk på smagen!'

DETALJER:

Fredag d. 5. Juli 2019
679,- pr. pers.
Kl. 18:00
+
Lørdag d. 6. Juli 2019
679,- pr. pers.
Kl. 18:00

Begge aftenener inkluderer 10-12 serveringer samt alle drikkevarer (vin, vand og kaffe)

Begrænset til 20 pladser pr. aften

KØB AF BILLET:

Tilmeldning senest torsdag 20. juni

Send mail til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys ønsket dato for middag, antal personer samt fulde navn/navne og telefonnummer.
Betaling via Mobilpay, for at bekræfte reservation

(Præcis lokation for arrangementet, vil blive afsløret via mail en uges tid inden afholdelse)

OBS:

Middagene vil, hvis vejret tillader det, blive afholdt udendørs under åben himmel i simple, naturskønne omgivelser.
Forholdsvis praktisk påklædning vil være at anbefale

Senest ændretTirsdag, 04 Juni 2019 11:58
Til toppen