Menu

Glamping-succesen fortsætter på FUR Camping

Glamping-succesen fortsætter på FUR Camping

Den store efterspørgsel på ”Glamping-ferie”, som FUR Camping introducerede for et par år siden, er blevet så stor en succes, at værtsparret Betina og Brian Bugge nu tredobler deres glamping koncept.

Glamping er et begreb der dækker over en ny form for luksuscamping. Glamping kan bedst oversættes til "Glamourøs Camping" eller "Teltferie på første klasse". Man har så at sige taget den hjemlige komfort eller hotelværelsets faciliteter med ud i naturen – altså rigtige senge, køleskab, LED-lys, WiFi, men man bor i villatelt med alle de fordele det indebærer for børnefamilier, hvor der er nye legekammerater, legeplads, boldbane og mulighed for at lave alt, hvad I kan finde på. -Og så bor man stadig lige midt i naturen og i en rigtig hyggelig atmosfære.

FUR Camping har i år udvidet det velkendte familie-koncept fra 2 til 3 villatelte, men har nu også lavet et ”Outdoor Life” koncept sammen med den danske teltfabrikant Isabella, hvor man rigtig har mulighed for at forkæle sig selv –og sin partner, og lade tankerne flyve tilbage til ny forelskelsens første teltture.

Det består af 3 spidstelte, hvor de bedste øjeblikke taget ud af historien i 1964 og opdateret til en moderne 2019-version. Teltet er "de gode gamle dage" i en nyfortolket udgave, der gør de gode gamle dage nærværende - og bedre endnu. De er nemlig opstillet på træbund, og foran er der træterrasse og teltets side kan slås op som solsejl.

Også her er teltet allerede opstillet ved ankomst til pladsen og er der en rigtig seng at sove i - dyner og puder, havemøbler og køkken- og kogegrej pakket i en lille picnic-taske. Teltene ligger i skygge for morgensolen og vendt mod aftensolen - og tæt ved campingpladsens moderne servicebygning med badeværelser, køkkenfaciliteter, køleskab, samt grillplads og opholdsrum med indendørs og udendørs spisepladser.

Ønskes en ”all-inclusive”-weekend, kan FUR Camping også tilbyde tilkøb af det populære ”weekend-deluxe”-koncept, hvor alle måltider og drikkevarer er inkluderet.

Teltene kan bookes frem til starten af september.

Til toppen

Redaktionen på furnyt.dk kontaktes ved at skrive en email til redaktionen@furnyt.dk - Har du skrevet en tekst og taget et par billeder - så send det endelig til os - så lægger vi det på furnyt.dk

Tekniske spørgsmål om furnyt.dk er du velkommen til at sende til Webmasteren - Jesper Schrøder - jesper.schroder@outlook.com

Har du spørgsmål om medlemsskab og annoncering, så kontakt FurNyts styregruppe ved John Brinch Bertelsen - johnfur@fibermail.dk