Menu

Hjertets sprog

Hjertets sprog

RAKLA GALLERI indleder sæsonen med fernisering og udstilling af Tine Mynsters stærke billeder – og med en lille intim-koncert om aftenen.

"Hjertets sprog" er titlen på RAKLA GALLERIS forårsudstilling, hvor galleriet udstiller musikeren og maleren Tine Mynster´s meget personlige og sigende billeder med fernisering d. 18. maj kl. 14-17. Tine Mynster er uddannet musiker og autodidakt kunstmaler. Hendes malerier er som hendes sange – hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerierne, der indeholder både blidhed og vildskab.

Tine Mynster fortæller om baggrunden og indholdet i sine billeder: ”Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over – livet leves der, hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder”.

Man kan sige om Tine Mynsters billeder, at de visualiserer de personlige historier, som hun musikalsk fortæller om i sit soloalbum ”Hjerteland”, der udkom i 2018. Om det album skrev en anmelder bl.a.: ”…velkomponeret, iørefaldende, uforstilt og personlig. Tines Mynsters melodier om hverdagskærlighed og dagligdagsdrama er krystalklare. Hendes tekster er mundrette, gennemtænkte og til tider tilpas overraskende.” Det samme kan siges om Tine Mynsters billeder: De er velkomponerede, iøjnefaldende, personlige og uforstilte; så der vil for det åbne og nysgerrige publikum være mange inspirerende tanker, udfordrende udsagn og smukke harmoniske indblik at finde i de umiddelbart skønne billeder.

RAKLA GALLERI er som sædvanligt vært ved ferniseringen og vil byde publikum på lidt snacks og et glas vin af egen import.

Samme dag, som der ferniseres, vil RAKLA GALLERI om aftenen d. 18. maj, som noget helt nyt, afholde en lille intim-koncert med Tine Mynster i galleriet og ved den lejlighed kan man sikkert forvente at høre flere af Tine Mynsters sange fra ”Hjerteland” og få lidt af de historier med, som er knyttet til sangene.

De to bag RAKLA GALLERI Karen Jürgensen og Lasse Højgaard har aldrig tidligere givet sig i kast med at afholde koncerter i deres eget regi, ”så det er med en vis spænding, at vi imødeser dagen” udtaler de. ”Men først og fremmest glæder vi os, for det er virkelig smukke billeder vi viser – og musikken er tilsvarende god, så der er lagt op til en fin og stærk oplevelse også til aftenkoncerten”.

Billetter til koncerten, som begynder klokken 19, koster 70 kr. og kan købes i Butik RAKLA eller reserveres via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen