Menu

Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg

  • Skrevet af 

Onsdag den 10. september kl. 19.00 på Regitzesminde inviterer Fur Menighedsråd til orienteringsmøde om det forestående menighedsrådsvalg

Onsdag den  10. september  kl. 19.00 på Regitzesminde inviterer Fur Menighedsråd til orienteringsmøde om det forestående menighedsrådsvalg.

I november 2008, nærmere betegnet d. 11.11 er der menighedsrådsvalg. På Fur er der tradition for, at der er stor interesse for valget og der er altid opstillet to lister. I den forbindelse vil menighedsrådet gerne invitere til et orienterende møde for alle interesserede onsdag d. 10.9 kl. 19.00 på  Regitzesminde.

På mødet vil menighedsrådet fortælle om arbejdet i de foregående knapt 4 år og der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til os, så alle kan få et indtryk af, hvad det vil sige at sidde i et menighedsråd.

Vi håber, at rigtig mange vil komme og deltage i et forhåbentligt både hyggeligt og uformelt møde – det er vigtigt, at vi bakker op om Fur Kirke som et fortsat stærkt samlingspunkt for hele øen.

Selve opstillingen af kanditater på de to lister, som traditionelt har været opstillet, nemlig Indre Mission og Skolelisten, finder sted senere. Listerne indkalder selv til opstillingsmøde i avisen.

21.08.2008
Menighedsrådet

Til toppen