Menu

Udstilling i Jettestuen - fernisering den 13. april

Udstilling i Jettestuen - fernisering den 13. april

Kære venner,

Så starter vi den nye sæson med fernisering på årets udstilling.

Det sker lørdag d.13. april kl. 13-17.

Årets tema er ”Naturen” med billeder af Alek Krylow og Jette Herne. Alek viser akvareller, tusch og akvarel og akrylbilleder. Jette har sine akrylbilleder og pastel på velourpapir. Desuden har vi gæsteudstillere, Kirsten Larsen, keramiker fra Ålestrup, som laver spændende keramik og Christina Dønvang som viser glaskunst. I haven har vi en stor og en masse mindre overraskelser!

Til ferniseringen kommer Peter og Claus Dønvang og spiller for os. Vi giver et glas vin og en lille snack og håber I har lyst og tid til at deltage.

Kirsten Larsen har skrevet om sig selv: Da jeg blev pensioneret, fik min gamle drøm mig imidlertid til at gå i gang igen. Det startede stille og roligt på aftenkursus, men snart modnedes tanken om at gå fuldt ind, hvis det skulle nåes i dette liv. Derfor købte jeg drejeskive og ovn, ligesom jeg meldte mig til flere kurser, bl.a. på Århus Kunstakademi. Jeg holder mest af at dreje, især krukker og brugsting. Store krukker begyndte jeg på efter en ferie i USA, hvor vi kørte rundt i vesten med de mange smukke nationalparker.

Husk – der er gratis færge til Fur fra d.12.april til d.12. maj! Der er gratis entre til fernisering!

De bedste hilsner

Alek og Jette

Senest ændretMandag, 08 april 2019 22:37
Til toppen