Logo
Udskriv denne side

Foredrag om Alzheimer på Fur Museum

Foredrag om Alzheimer på Fur Museum

Tirsdag den 5. februar kan du på Fur Museum deltage i et livestream foredrag fra Aarhus Universitet. Det er mikrobiolog Christian Haass, der holder foredraget på engelsk. 

Titlen er: Alzheimer, a complex disease is decrypted.”

Der er gratis adgang til Fur Museums undervisningslokale, hvor John Brinch Bertelsen åbner dørene kl. 18.40. Foredraget begynder kl. 19.00 og varer til kl.ca. 21.00 med 20 minutters pause undervejs. Der kan købes drikkevarer til rimelige priser.

Deltagere, der kommer fra fastlandet, kan få færgebilletten refunderet. Det kræver forhåndstilmelding til Thea Cox på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så klarer Thea det praktiske.
Foredraget bliver livestreamet fra Aarhus Universitet, der har fået støtte fra Carlsberg Fonden til at afholde en serie af offentlige foredrag. Museum Salling, Fur Museum og arbejdsgruppen Fur Foredrag indgår i det samarbejde, der gør det muligt at vise foredraget på Fur.

Du får mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen og efterfølgende læse svarene på nettet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Foredragene bliver IKKE offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Det er altså kun tirsdag den 5. februar, at du kan opleve foredraget om Alzheimer.

I løbet af foråret livestreames yderligere seks foredrag på Fur Museum:
19. februar 2019: Vores nydelsesfulde hjerne
26. februar 2019: Klimaændringer – den danske vinkel
12. marts 2019: Ny teknik afslører hvalernes skjulte liv
19. marts 2019: Vores urolige klode
2. april 2019: Hunting exoplanets and life in the Universe
9. april 2019: Når fysikkens stråler helbreder

Yderligere information:
Thea Cox, arbejdsgruppe Fur Foredrag
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Museumsinspektør John Brinch Bertelsen, Fur Museum.
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 99 15 69 33.

Senest ændretSøndag, 03 februar 2019 09:22
furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.