Menu

Mexicansk tema til hjælperfesten

Mexicansk tema til hjælperfesten

94 hjælpere og tilflyttere havde tilmeldt sig årets hjælperfest, som fandt sted i forsamlingshuset lørdag den 26.januar. Alle blev modtaget med en blomsterkrans, og så var stemningen slået an. Den var høj. Hele aftenen. Salen var flot pyntet med mexicanske flag og scenen med store kaktusser, hængekøjer, giner med ponchoer og store hatte og musikinstrumenter. Der blev serveret mexicansk buffet med mange retter, og der var meget mad!

Som noget helt nyt var der arrangeret en kagebagedyst, hvor alle der havde lyst kunne levere en kage anonymt. Der kom mange lækre og fantasifulde kager. Hver af foreningerne skulle stille med en højt kvalificeret dommer, som måtte smage sig igennem dem alle sammen. Bagefter blev hver enkelt kagebager efterlyst. Vinderen var Lilianne van Veen, der kommer fra Holland, og som sammen med sin mand netop er flyttet til Fur. Det er da en fornem måde at starte et nyt liv på. Selv efter, at dommerne havde gjort indhug var der rigeligt med kager til resten af gæsterne.

Opgaven med at arrangere hjælperfesten går på omgang mellem de foreninger, der er medlem af Furs Forenede Foreninger. I år var det Fur Bådelaug, der stod for festen med Janne Søndergaard, som den energiske og fantasifulde drivende kraft. Det var en stor succes.

Senest ændretSøndag, 03 februar 2019 21:55
Til toppen