Menu

Praktiserende læge søges til Fursund Lægehus

Praktiserende læge søges til Fursund Lægehus

Kender du en, der vil overtage praksis i et velfungerende lægehus, så del dette opslag.

I 2012 blev Fursund Lægehus indviet. Region Midt havde opført et splinternyt lægehus, der blev betegnet som et af Danmarks smukkest beliggende. Med det nye lægehus ønskede man at fremtidssikre lægedækningen på Fur og i Nordsalling. Den hidtidige læge går på pension pr. 1. april 2019, og praksis er ledig. Giv et bud på mere end en krone, så kan du overtage pladsen. Du får en praksis med plads til to læger. Du kan overtage et kompetent og meget engageret personale. Den nuværende læge tilbyder at fortsætte på nedsat tid i en overgangsperiode. Kontakt Region Midt for nærmere oplysninger på:  

https://www.rm.dk/sundhed/faginfo/praktiserende-lager/annoncering/fursund/

Hvad har området at byde på?

Fursundegnen har aktive borgere, der har gjort Selde og omegn kendt som kunstnerlandsbyen. Øen Fur er kåret som Danmarks skønneste ø. Nordkystens molerklinter kandiderer til UNESCO Verdensarv. Bakkelandet veksler mellem dybe råstofgrave med 55 millioner år gammelt moler og højt beliggende gravhøje med udsigter over hele limfjordslandet. Øen har overraskende mange forretninger, gallerier og  spisesteder,  heriblandt et landskendt mikrobryggeri med et imponerende koncertprogram

Fur tiltrækker årligt mere end 200.000 turister og er de senere år blevet kendt som tilflytterøen. Tre ud af fire indbyggere på Fur er tilflyttere.  

Fur har attraktive huse med fjordudsigt og en flot havn. Færgen sejler døgnet rundt og er ingen hindring.

Man kan byde på praksis indtil medio januar. Sideløbende hermed kommer lægehuset i udbud, så Fursundegnen vil fortsat have lægedækning.

Hvis du overvejer at flytte til Fur, så giver Fur Udviklingsråd gerne råd og vejledning. Kontakt John Brinch Bertelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 97 59 35 76.

 

Senest ændretOnsdag, 30 Januar 2019 20:13
Til toppen