Menu

FurNYT - tip den gode historie - Fra strøtanker og tips - til artikler på FurNyt.dk

FurNYT - tip den gode historie - Fra strøtanker og tips - til artikler på FurNyt.dk

Redaktionsgruppen bag FurNYT har nu lavet et initiativ, så det er blevet lettere for alle, at tippe den gode historie. Der er nemlig oprettet en facebook gruppe med samme navn.

Har du en god ide til en artikel - om noget der sker eller er sket på Fur - så lav eller del et opslag. Har du kommentarer til en god ide - så kommenter.

Da FurNYT som bekendt er frivillig drevet, kan vi ikke garantere altid at kunne ”rykke ud” til den gode historie. Men har du selv lyst til skrive artiklen og tage et par billeder - så skriv dit navn som en kommentar mv.

En artikel behøver ikke være lang - den må meget gerne være kort - 5-8 sætninger og et eller to billeder - og de må gerne være taget med en SmartPhone (helst bredformat). Din artikel kan du enten placere i kommentarfeltet eller du kan sende den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så bliver den lagt på furnyt.dk – ligesom vi fortsat gerne modtager pressemeddelelser og omtale af arrangementer og begivenheder.

Til toppen