Menu

Lusangi har rundet de 30 år

Lusangi har rundet de 30 år

I anledning af, at genbrugsbutikken "Lusangi" i år har 30 års fødselsdag, har vi valgt at markere det med en lille festlighed, hvor vi gennem opslag og på Furnyt og Facebooks hjemmesider har gjort opmærksom på begivenheden, og det bevirkede da også, som vi havde håbet, at der kom en masse mennesker for at se, hvad vi har gang i.
Vi havde sørget for, at der var et stort udvalg af lagkager og kaffe, som Lisbeth og Ulla havde gjort et stort stykke arbejde ud af at få stablet på benene,. og der var blevet sat borde og stole op udenfor, hvor de mange gæster kunne sidde og nyde livet.

Vi havde den store glæde, at Else og Ankjær Poulsen, der for 30 år siden startede genbrugsbutikken op sammen med Vagn Villadsen, kom og var hos os et stykke tid, hvor vi sad udenfor i det dejlige sommervejr, som var rigelig varmt, men heldigvis lidt i skygge under Lisbeth og Leos store træer, så det var til at holde ud.
Vi havde i hvert fald mange gæster, som også købte en del af vores varer, så det gav en god skilling til Mission Afrika.

2 af gæster var kørende i stor amerikanerbil, en Cadilac fra 1966 som var 6 m. lang, og den blev beundret meget.

Alt i alt har vi haft en god dag, som især Lisbeth og Leo fortjener stor tak for, og selvfølgelig også hele personalet.


Til toppen