Chili Johns menu til Fur Rundt
- Skrevet af John Brinch Bertelsen
Her er årets menu til marchen og havnefesten Fur Rundt lørdag den 14. juli 2018
Chili Johns klassiske Burrito med Chili og skært oksekød:
Langtidsstegt, krydret oksekød med Fur Renæssance pakket i hvedetortilla med revet ost fra Thise, strimlet rødløg, tomat og grønt og derefter gratineret i ovn.
Også vegetar Burrito med Chili Johns Oglala Lakota Vegetar Chili.
Hertil fås:
Bagt kartoffel med porfyrens svar på kryddersmør rørt med Chipotle-Chili og Bacontern.
Zulu Coleslaw af fintsnittet rød- og hvidkål, strimlede gulerødder, fennikel og blegselleri i en frisk mynte og limedressing.
Guacamole: Avokadosalsa med jalapenos, løg og tomat.
Friskbagt brød med Fur Vulcano Classic.
Maden er lavet helt fra bunden, portionerne er store og prisen er 120 kr. pr. kuvert.
Forsalg i Dagli´ Brugsen i dagene op til Fur Rundt. Bestil på 97 59 30 03 allerede nu.
Billetter solgt i forsalg skal være afhentet i brugsen senest kl. 18.00 den 14. juli.
Maden udleveres ved det store festtelt på Fur Havn fra kl. 17.00 til 19.00. Så er man klar til havnebal og fest til midnat.
Furs Forenede Foreninger
JBB 21/06 2018
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen