Menu

Arbejdsgrupper i forbindelse med udarbejdelse af forslag om fredning af Furs nordlige bakkelandskab

  • Skrevet af 
Arbejdsgrupper i forbindelse med udarbejdelse af forslag om fredning af Furs nordlige bakkelandskab

På baggrund af opfordring fra Skive Byråd har Øudvalget  besluttet at være styregruppe for de arbejdsgrupper, der nedsættes i fællesskab mellem Øudvalget, Skive Kommune og Danmarks Naturfredningsforening.

Øudvalget havde indbudt til borgermøde den 16. maj på Fur Færgekro. Formålet med mødet var at give information om oplæg til fredning og at give interesserede mulighed for at tilmelde sig arbejdsgrupper.

Der var 50 deltagere i mødet.

Det blev besluttet at nedsætte 3 arbejdsgrupper: Erhverv (landbrug, moler, bryghus, turist mv) Kulturhistorie, turisme og rekreative interesser Miljø, natur, landskab og hverdagsliv på Fur.

Der blev i forbindelse med mødet aftalt det første møde i arbejdsgrupperne, som skal have afsluttet deres arbejde i 2018. Det er fortsat muligt at blive medlem af en arbejdsgruppe, henvendelse herom kan ske pr mail til Skive Kommune, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til Dorte Christensen, formand for Øudvalget, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretTirsdag, 05 Juni 2018 11:56
Til toppen