Menu

”Farverigt forår” - Forårsudstilling hos RAKLA Galleri

”Farverigt forår” - Forårsudstilling hos RAKLA Galleri

RAKLA Galleri har fernisering på sin Forårsudstilling, som åbner lørdag d. 12. maj. Udstillingen har fået titlen ”Farverigt forår”. Her præsenteres den norske tekstilkunstner Jannet Time, som især arbejder i quiltning og patchwork. Hun skaber smukke og harmoniske farverige vægtæpper mm.

Man kan se et bredt udvalg af quiltning og patchwork i flotte farver, dejlige stoffer og spændende nye tekniker. I øvrigt i et farvevalg, som i høj grad er inspireret af Fur. Jannet Times arbejder vil primært være at se på galleriets vægge. Jannet Time bor i Sandnes i det sydvestlige hjørne af Norge og det er første gang, at Jannet Time udstiller i Danmark. Men hun er ikke ubekendt med Danmark, da hun er dansk gift og i øvrigt har sommerhus på Fur, hvor hun er kommet i en del år.

Samtidig vil man ”på gulvet” kunne opleve spændende og skønne unika glasting af den danske glaspuster Rikke Precht. Hun har i mange år arbejdet som selvstændig glaspuster og er for enhver, som har besøgt hendes glaspusteri og butik i Lønstrup, Vendsyssel, synonym med smuk brugskunst og unikt design. Rikke Prechts brugskunst er fra åbningen i år en fast bestanddel af RAKLA Butiks sortiment, men man har altså valgt også i år at vise hendes fantastiske glaskunst i galleriet.

Der er fernisering lørdag d. 12. maj kl. 14 – 17. Og herefter løber udstillingen til og med søndag d. 1. juli.

Der er åbent i alle ferier og ellers torsdag – søndag kl. 11 – 17. Der er ingen entre – alle er velkomne

 

Senest ændretTorsdag, 10 maj 2018 14:37
Til toppen