Menu

Stillingsopslag – FurNyt søger journalist

Stillingsopslag – FurNyt søger journalist

Har du lyst til at overtage jobbet, som den udfarende journalist på FurNyt, så læs mere…

Siden 2006 har Knud Peder Jensen været den udfarende journalist på FurNyt. Nu har Knud Peder ønsket at gå ned i tid for snart at kunne trække sig helt. FurNyts bestyrelse søger derfor en ny journalist/redaktør, der har lyst til at overtage jobbet. I en overgangsperiode vil Knud Peder fortsat redigere indkomne artikler og oplære den nye i stillingen.Har du evnen til at formulere dig på skrift?

Har du øje for den gode historie? Kan du fotografere? Og har du ikke mindst lyst til at snakke med mennesker for at skildre livet og aktiviteterne på Fur- ja, så skal du søge stillingen.

Du skal være indstillet på at indgå i en redaktionsgruppe, der nedsættes af FurNyts bestyrelse. Gruppen tilrettelægger den redaktionelle linje, arbejdsgangene og fordeler opgaverne. Du må meget gerne være en udfarende kraft, der har lyst til at følge op på et tip eller tage afsæt i en kort pressemeddelelse, der har potentiale til mere.

Du skal være indstillet på, at du gerne må inspirere de frivillige skribenter og fotografer og arbejde for at tilknytte endnu flere frivillige skribenter.

Du skal ikke søge stillingen af begærlighed, for der er kun en meget beskeden lønsum til rådighed. Lønnen aftales med bestyrelsen, når arbejdsopgaverne er nærmere defineret.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til FurNyts styregruppe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

I ansøgningen skal du begrunde, hvorfor du søger stillingen. Du må gerne komme med eksempler på, hvilke emner du helst vil dække.

Du er velkommen til at kontakte John pr. mail eller på 97 59 35 76 for at få mere information.

Send ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 15. maj 2018.

Med venlig hilsen
FurNyts bestyrelse

Senest ændretLørdag, 28 april 2018 21:25
Til toppen