Menu

Fur Øl fik Guld i Frankfurt​

Fur Øl fik Guld i Frankfurt​

Nogle af vores øl lever en lidt mere tilbagetrukken tilværelse end andre. En af disse er vores Fur Barley Wine. Men ikke desto mindre har den været med til at sætte os på, såvel den nationale scene som på den internationale scene. Den har været i sortimentet siden 2007, og har i gennem tiden høstet en del anerkendelser.

Nu har den igen været i konkurrence. Denne gang var den tilmeldt den store internationale konkurrence - Frankfurt International Beer Trophy, som er den første store internationale konkurrence i Tyskland, der samler internationale eksperter og erfarne amatører i juryen.
Amatører, berømte sommelier og andre internationale eksperter smager og vurderer ølene sammen. Således kan forbrugernes smag bedre tages i betragtning ved udvælgelsen.
Peter Feldmann, borgmester i byen Frankfurt am Main, er protektor for konkurrencen, der finder sted hvert år i den historiske ballroom i Gesellschaftshaus Palmengarten, der dateres tilbage til 1870, midt i Frankfurt.

På grund af den tætte forbindelse af konkurrencen til gastronomien er ærespræsidentskabet hvert år tildelt en anerkendt stjernechef. I 2018 overtager 2-stjernede kok Andreas Krolik fra Frankfurt-restauranten "Lafleur" ærespræsidentskabet

Barley Wine er ofte betegnelsen på den af bryggeriets øl, der har den højeste alkoholprocent. Dette er også tilfældet for Barley Wine.
Vi har valgt at illustrere denne sjældne øltype med billedet af et af de mest sjældne fund på Fur: Et 30 cm langt kranie af en kæmpeskildpadde, fundet i 1957 af Fur Museums første leder Magne Breiner og opkaldt efter ham: Eoasphargis Breneri.

Kraftig humleoplevelse med vinøs varme og smag af mørk malt, karamel og anis.
Alc. 9,5% vol.
Barley Wine serveres og drikkes som en dessertøl eller som en aperitif.

Fås i Specialforretninger over hele landet.

Til toppen