Menu

Vinsmagning i kunstneriske rammer på Fur

Vinsmagning i kunstneriske rammer på Fur

Galleri Jettestuen og Butik RAKLA arrangerer i fællesskab en forårssmagning på nogle af de vine, som RAKLA har på hylderne.

Jettestuen og RAKLA har ved flere tidligere lejligheder og med stor succes lavet vinsmagninger. Nu fortsætter man den gode tradition og arrangerer en forårsvinsmagning d. 20. april, hvor der vil blive lejlighed til at smage på 4 af de Italienske vine, som man kan finde hos RAKLA.

De 4 vine, som bliver præsenteret, er en økologisk hvidvin, en rosévin, som er hjembragt i forbindelse med RAKLA´s seneste tur til Italien, en økologisk rødvin og en spændende dessertvin, som samtidigt også egner sig som en lækker frisk og svalende vin til de varme sommeraftener på f.eks. terrassen.

Arrangementet finder som nævnt sted d. 20. april hos Galleri Jettestuen i selve galleriet, så man vil under hele arrangementet være omgivet af spændende kunst. Man vil derfor også få lejlighed til at se den igangværende udstilling og møde galleriets 2 indehavere Jette Herne og Alek Krylow, som gerne fortæller lidt om deres kunst. Vinene vil blive ledsaget af nogle lette og lækre småretter, som er tilpasset de enkelte vine og Lasse Højgaard fra Butik RAKLA vil undervejs fortælle lidt om vinene.

Af hensyn til det begrænsede antal pladser, er det nødvendigt at tilmelde sig. Man kan tilmelde sig både ved Galleri Jettestuen (42250512) eller ved RAKLA (21222054). Prisen for hele arrangementet inklusive små lette anretninger og alle fire vine er 155 kr. Tilmelding senest d. 17. april.

 

Til toppen