Menu

Dagli´Brugsen rydder op i tilbudsjunglen

Dagli´Brugsen rydder op i tilbudsjunglen

Introducer nye faste lave priser

Det skal være enklere at være kunde i Dagli´Brugsen. Derfor gør butikken nu op med den tilbudsjungle, hvor priserne på varerne skifter meget hyppigt. Konkret betyder det, at Dagli´Brugsen sætter prisen ned på hundredvis af varer og introducerer ”fast-lav-pris”, så mange hverdagsvarer i butikkerne altid kan fås til en lav pris.

”Vi hører fra flere af vores kunder, at de er trætte af hele tiden at skulle holde øje med tilbud. Med disse priser skal de ikke bruge kræfter på at holde øje med, hvornår de er på tilbud, fordi prisforskellen i hverdagen er meget mindre,” siger uddeler Svend Aage Jacobsen fra Dagli´Brugsen.

Samtidig styrker Dagli´Brugsen sammen med det øvrige Coop markedsføringen af de kvaliteter, man får oveni, når man vælger at handle i koncernens butikker, der er ejet af de 1,7 million medlemmer.

Under overskriften ’Sammen får vi mere for pengene’ indleder Dagli´Brugsen og det øvrige Coop en fælles kampagne, der vil vare hele den nye 3-årige strategiperiode frem til og med 2020. Udover lavere faste priser for alle, vil medlemmerne få mere målrettede personlige tilbud. Og mængden af kvalitetsvarer, hvor der vises omtanke over for økologi, miljø og dyrevelfærd vil blive udvidet.

De første 300 varer sættes ned fra denne uge, de over de kommende tre måneder vil der komme mange flere.

Med venlig hilsen uddeler Svend Aage Jacobsen,
Dagli´Brugsen Fur, telefon 9759 3003

Til toppen