Menu

Så står julen atter for døren

Så står julen atter for døren

På FUR Bryghus har julen faktisk allerede været i gang længe, men det er først nu, at juleøllet for alvor er på vej ud i butikkerne.

Der er ikke færre end 5 varianter i handelen i år.

Igennem de senere år har vi fået kåret vores FUR Christmas Ale som bedste julebryg i forskellige smagninger, over hele landet.

 

FUR CHRISTMAS ALE

FUR Christmas Ale er en kompleks julebryg af typen Belgian Strong Dark Ale med muscovadosukker og amerikansk humle.

FUR Christmas Ale passer perfekt til den kraftige julemad, men er også glimrende til enhver hyggestund. Nyd den – det fortjener den! Den vil udvikle sig flot i mange år, og der vil med tiden kunne forekomme et let, naturligt bundfald.

Forsidebilledet er et mere end 55 mio. år gammelt fossil af en guldlaks, fundet i moleret på Fur.

 

FUR JULEBRYG

FUR Julebryg er en overgæret øl af typen Brown Ale. Mørk rubinrød med tæt nøddebrunt skum, der har lang holdbarhed og giver flotte blonder på glasset. Smag af fyldig karamel med association af anis og lakrids. Rund, varm og kompleks smag med en harmonisk bittersød afrunding.
Brygget på seks forskellige malttyper - bl.a. røgmalt, karamelmalt og chokolademalt - samt seks humletyper - både bitterhumler og aromahumler, som tilsættes ad tre gange.
Alc. 6,5% vol.

Forsidebilledet er et fossil af en grankvist, (sequoia) fundet i moleret på Fur.

 

FUR JULEFROKOST

Sidste år introducerede vi en helt ny variant, i vores serie med lav alkohol øl, på 2,7% i alk.

Der er tale om en Ale, en rolig og klar øl, med en mørk ravgylden farve. Julefrokost er velegnet til julefrokostbordet, og udmærker sig ved den lave alkoholprocent.

FUR JULEFROKOST blev kåret som årets ølnyhed 2016, i kategorien af øl under 4% i alk. En flot hæder, og især set i lyset af, at der kom 1424 nye øl på markedet i 2016.

Forsidebilledet er et fossil af en sild fundet i moleret på Fur.

 

VULCANO JULEBRYG

Sidst men ikke mindst, så er der også en variant i Vulcano serien.

Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen.

 

Øllet kan købes i dagligvarebutikker og specialforretninger i hele landet.

JULE ALE er en overgæret øl af typen Ale. Øllet er mørkt ravgyldent med et strejf aflakrids og røgmalt.

JULE ALE passer godt til julens forskellige retter og især i silde-afdelingen. Jule Ale fås i Coop butikker i hele landet.

Senest ændretSøndag, 19 November 2017 17:24
Til toppen