Menu

Limfjorden rundt ved Fur 2008

  • Skrevet af 

På Fur glæder vi os altid til den anden weekend i september - for så kommer Træskibene på besøg. I år gik mange nord om Fur - så der var rig mulighed for at nyde synet langs Nordkysten og når skibene kom ind fra øst mod målet ud for Fur Havn. Her er en billedserie af skibene da de var ud for Engelst

På Fur glæder vi os altid til den anden weekend i september - for så kommer Træskibene på besøg. I år gik mange nord om Fur - så der var rig mulighed for at nyde synet langs Nordkysten og når skibene kom ind fra øst mod målet ud for Fur Havn. Her er en billedserie af skibene da de var ud for Engelst.

Informationen til sejlerne: 

Kære sejlere!!

Vi glæder os igen i år til at byde jer velkommen i Fur havn hvor vi gøre alt for at give jer en dejlig oplevelse. Synet af de mange smukke skibe er hvert år en fornøjelse som vi ser frem til.
I år er der dog desværre nogle ændringer som vi ikke er herre over, man har besluttet at lukke vores molerbro på grund af fare for sammenstyrtning og vi må derfor kun bruge broen hvis vinden ikke er for stærk.

Vi har dog besluttet at det problem kan klares. Hvor der er hjerterum er der også husrum og Niels Sohn har gjort et stort stykke arbejde for at få logistikken til at gå op.

Vi håber i alle vil tage det med godt humør, selv om vi godt ved det måske vil blive lidt mere besværligt for nogle af skibene.
 
Vi står klar til at modtage jer fredag den 12. september, hvor vi lægger op til en sjov og hyggelig sømandsfest.
 
Kl. 19:00 serverer vi dansk bøf med bløde løg i teltet. Til maden serverer vi en øl fra Fur Bryghus. Fur Bryghus og Daglig brugsen på Fur er sponsorer. Efter maden vil Herluf Stærk Christensen Nørresundby, projektleder på det gode skib LOA fortælle lidt om det store restaureringsarbejde og derefter overrække etapepræmier.
Derefter spiller nogle skønne lokale gutter op til en svingom, de spiller dog ikke højere end snakken godt kan gå over bordene
om dagens strabadser. Vi håber på en rigtig dejlig aften.
 
Ca. kl. 24.00 siger vi go'nat fra Fur og på gensyn til næste år.
 
Med venlig hilsen
 
Fur's forenede foreninger
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


12.09.2008
Jesper Schrøder
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen