Menu

Flemming Eskildsen underhold ​t​ på Fur Ældrecenter

Flemming Eskildsen underhold ​t​ på Fur Ældrecenter

Mandag eftermiddag d ​en​ 18. ​ ​ september havde vi i ​F​ enneforeningen en pragtfuld eftermiddag i ældrecenterets spisesal, da forhenværende borgmester Flemming Eskildsen kom og underholdt os med sang og musik.
Han havde i 10 år fra 1979 - 1989 været skoleinspektør ved Fur skole.Han blev borgmester efter Svend Sohn, først i det daværende Sundsøre kommune, og senere i Skive kommune.

Han havde sin guitar med og sang en masse sange fra vores sangbog:, "Syng og lyt", som vi kunne synge med på. Nu var han gået på pension, men tog meget ud og underholdt særligt på plejehjem.

Ind i mellem sangene underholdt han med små morsomme anekdoter og vittigheder. Han havde været i museets bestyrelse sammen med Niels Klode, og derfra havde han en morsom fortælling om at blive konge på Fur.
Han mindedes også noget Georg Thomsen og Paula Knudsen havde skrevet, samt en beretning om en smedesvend fra mors, som havde konstrueret en ildkasse, som man havde ild i, men ikke vidste, hvad han skulle kalde den, men det blev så til "komfur".
Han læste noget op, som han havde fået af Åge Vindum, som han kaldte fonetisk tegnsætning, og det fik os rigtig til at grine.

Ind i mellem sangene læste han sjove vittigheder op, og vi sluttede eftermiddagen med at synge: "Skuld gammel venskav rejn forgo".
Det havde været en pragtfuld eftermiddag.


Til toppen