Menu

Fur Ældrecenter på Udflugt

Fur Ældrecenter på Udflugt

Der var lagt op til en rigtig god udflugt for centerets beboere og dem der ellers deltager i vores ugentlige torsdags arrangement af Lone og Jane. Torsdag den 7.​ september.

Men desværre var der ret godt åbnet for himmelens sluser, så vi måtte blive i bussen, og derfor blev det ikke så skøn en oplevelse, som det ellers ville være blevet, men jeg kan da fortælle lidt om det.

På grund af regnvejret var jeg ked af at tage mit dyre Nikon kamera med. Jeg havde så taget et lille lommekamera med, som ellers fungerer udmærket, men da jeg så ville bruge det, var der intet strøm på batteriet, og derfor blev der kun et billede ud af det.

Nå vi afgik her fra centeret kl.13.30, og kom igennem store dele af Sallings land, inden vi gjorde holdt ved Glyngøre Ældrecenter, hvor vi fik eftermiddagskaffe og kringle. Her stod Lone som ellers ikke havde været med i bussen og modtog os.
Derefter rundede vi Glyngøre havn, inden vi satte kursen mod Fur, og efter at være kommet over med færgen, fik vi chaufføren ril at køre op til Bryghuset, så vi kunne se den nybyggede hal.
Vi sluttede turen ved ældrecenteret kl. 17.30 og var glade for en god tur, som Lone og Jane skal have så mange tak for, de kan jo bare ikke gøre for, at det regnede så voldsomt.

Til toppen