Menu

Fur Strand Hotel tog imod engelsk surfer

Fur Strand Hotel tog imod engelsk surfer

Fur Strand Hotel har sommeren igennem haft gæster fra mange lande. Et fælles træk for de fleste er, at de kommer kørende til hotellet i bil. I dag onsdag den 16. august kom der imidlertid besøg fra søsiden. Det var en surfer, der havde taget turen fra Nordnorge. Nærmere bestemt Kirkenæs ved den Russiske grænse. Surferen hedder Jonathan Dunnett, er 44 år og kommer fra England.  Han er på sit surfbræt i gang med en rundrejse, der efter planen slutter i Sortehavet ved den russiske grænse om ca. to år.  

Efter at han havde surfet Storbritannien rundt i 2015, fik han lyst til at lære hele det europæiske kontinent at kende. Han har hverken følgebåd eller understøttelse på land og har sagt nej tak til at have en hovedsponsor til at dække udgifterne. Begrundelsen er, at han vil så nær lokalbefolkningen, de steder han kommer, som muligt.

David på Fur Strand Hotel har fulgt Jonathan Dunnett siden starten i maj måned og undervejs tilbød David englænderen en overnatning og mad på hotellet. Det fik den engelske surfer til at lægge ruten, så han via Læsø skulle gennem Limfjorden. Det var meningen, at han ville komme til Fur tirsdag aften, men et voldsomt tordenvejs fik ham til at overnatte i en shelter på Livø.  Men i dag midt på formiddagen dukkede en lille prik op på den solbeskinnet Limfjord. På land stod en håndfuld gæster og tog den sejlende gæst i øjesyn.   

Aron fra Fur Strand Hotel tog imod på stranden, og sammen gik de til Strandhotellet, hvor en bidbrød ventede. Jonathan Dunnetts plan er allerede i dag at tage videre mod den jyske vestkyst og så sætte kursen sydover mod Tyskland.

Hele turen kan følges på  http://www.windsurfroundeurope.eu/


 

Til toppen