Logo
Udskriv denne side

Fur vil have flere borgere og iværksættere - og du er inviteret

Fur vil have flere borgere og iværksættere - og du er inviteret

Øen, der summer af liv, inviterer til en workshop i den sidste weekend af efterårsferien.

Kunne du tænke dig at blive øbo og iværksætter? Så har du chancen nu.

Øen, Fur, slår nemlig dørene op i den sidste weekend af efterårsferien 2017, hvor der afholdes et arrangement med navnet 'Træf Fur'. Det er i perioden 21.-22. oktober. Alle, der har en drøm om at flytte til og måske samtidig skabe en erhvervsaktivitet på øen, er velkommen. Der er lagt et spændende program for de interesserede.

På den første dag møder deltagerne øens mange former for ressourcer, med dens herlighed og dynamiske kultur, men også f.eks. ledige bygninger, virksomheder og mange samarbejdsmuligheder.
Den anden dag vil handle om ideudvikling vedrørende nye erhverv eller videreføring af eksisterende. Efter træffet vil man kunne få hjælp til, at bosætning og erhvervsetablering vil kunne finde sted i praksis.

På ’Træf Fur’ er der plads til 25 deltagere, som får dækket alle udgifterne. Folk kan komme fra hele landet og hvilke erhverv, der kan komme på tale, er der ikke sat grænser for, når bare de egner sig og kan blive bæredygtige på Fur. Man skal ansøge om at komme med.

’Træf Fur’ er et led i projektet Kreativt entreprenørskab på Fur – bosætning, iværksætteri og erhvervsudvikling (KEFUR). Det har til formål at undersøge muligheden for at tiltrække nye borgere, som også vil skabe erhverv. Metoden og resultaterne vil blive bearbejdet og formidlet til andres brug, bl.a. via Ø-Posten.

Projektet, som strækker sig over to år med ´Træf Fur’ placeret i første del, er støttet af Landdistriktspuljen (ø-støtten) under Erhvervsstyrelsen, Skive Kommunes landdistriktspulje og LAG-Småøerne. Landdistrikternes Fællesråd deltager i projektet som ambassadør.

Mere om ’Træf Fur’, herunder programmet og ansøgningsformularen, og om projektet i det hele taget findes på www.flyttilfur.dk
Kontakter

Daglig leder John Brinch Bertelsen, formand for Fur Udviklingsråd, kan kontaktes via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 97 59 35 76. Faglig leder, Hanne Tanvig, seniorrådgiver, IGN, Københavns Universitet kan kontaktes via. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 30 58 98 20.

Flyt til Fur - Facebook PAGE er her: https://www.facebook.com/Flyt-til-Fur-1470811879674757

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.