Menu

Glamping på Fur er teltferie på første klasse

Glamping på Fur er teltferie på første klasse

En ny form for teltferie er i år kommet til Fur Camping, nemlig Glamping.

Glamping kan bedst oversættes til ”Glamourøs Camping” eller ”teltferie på første klasse”.

Gæsterne bor i et telt på campingpladsen med alle de fordele det indebærer, især hvis man vil forkæle sig selv og sin partner – eller er en børnefamilie, hvor nye legekammerater, legeplads, boldbane er direkte på pladsen. Og ikke mindst – man bor stadig lige midt i naturen. Man har så at sige taget den hjemlige komfort eller hotelværelsets faciliteter med ud i naturen.

I Glamping-teltet er der nemlig rigtige senge at sove i, køleskab, elkedel, grill, lys, elektricitet, møbler og ikke mindst en rigtig hyggelig atmosfære. Teltene er udstyret med fast bund og gulvtæppe og endda også en træterrasse på næsten 12m2 overdækket med solsejl, hvor man kan nyde naturen og måske en iskold Fur-øl til solnedgangen.

Glamping-teltene på Fur Camping er de nye, relancerede Moment 300 villatelte fra danske Isabella i retrofarver, og måler knapt 20m2. Og Glamping-teltene er endda opstillet på et af de bedste steder på campingpladsen, så man får en god udsigt mod Limfjorden, når der kigges ud af teltåbningen, og i en meget kort afstand fra pladsens moderne servicebygning, som også rummer familiebaderum.

”Glamping er en ekstra fantastisk måde at campere på. Det er lige en ferie for de personer, som godt kan lide at campere, men som også sætter pris på luksus og komfort – og så selv slippe for at skulle opsætte og nedtage teltet igen”, fortæller værterne Betina og Brian Bugge. ”Og sammenlignet med hotelfaciliteter har vi også trådløst internet på hele campingpladsen og en velbesøgt restaurant, som mange gæster benytter sig af under et ferieophold på Fur, hvad enten det er til en stor weekendbruch, klassisk frokost eller restaurantens berømte stjerneskud til aftensmad, med værternes egen fortolkning af en FUR-irsk kaffe til dessert.

Foto: Poul Harkær

For yderligere information:
www.FURcamping.dk/glamping


Betina og Brian Bugge – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Tlf. (+45) 97 59 33 33


Til toppen