Menu

Nye færgetakster

  • Skrevet af 

Fra den 1. januar 2009 stiger taksterne på overfarten til Fur. Det blev resultatet af et møde i Miljø- og Teknikudvalget, den 3. september 2008. Herefter koster det 100 kr. for udefra kommende gæster på Fur at få en bil med over. Lastbiler får en stigning på 5 kroner, mens de resterende takster forbliver uændret

Fra den 1. januar 2009 stiger taksterne på overfarten til Fur. Det blev resultatet af et møde i Miljø- og Teknikudvalget, den 3. september 2008. Herefter koster det 100 kr. for udefra kommende gæster på Fur  at få en bil med over. Lastbiler får en stigning på 5 kroner, mens de resterende takster forbliver uændret.

Forhøjelsen sker efter anbefaling fra Ø-udvalget og  om stigningen til de 100 kroner, siger medlem af udvalget, Holder Lundgaard, at prisen på de 100 kroner er rimelig. Fastboende personer på Fur rejser i dag gratis med færgen og skal med ø-rabat betale  35 kr. for en returbillet for bilen.

Ikke fastboende betaler 15 kroner pr. person for en returbillet. Men når de er i bil, er der hidtil kun blevet opkrævet afgift for bilen. Da der i gennemsnit er to personer pr. bil, så ser regnestykket  for ikke fastboende således ud: Bilen koster 70 kr. for en returbillet  plus 30 kr. for en  fører og en passager, hvilket giver 100 kroner.

Det er stadig muligt for ikke fastboende at købe diverse rabatkort til samme pris som hidtil.

19.09.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen