Menu

Høstgudstjeneste

  • Skrevet af 

Søndag d. 21. sep. var der høstgudstjeneste med efterfølgende kaffe og auktion på Ældrecenteret. Erik Th. Nielsen fortæller

Søndag d. 21. sep. var der høstgudstjeneste med efterfølgende kaffe og auktion på Ældrecenteret. Erik Th. Nielsen fortæller:

Der var et stort fremmøde til  vores årlige høstgudstjente, og særligt festligt var det, da spejderne efterfulgt af pastor Claus Olsen kom ind i kirken med deres gaver, som de bragte op i korbuen, mens vi sang: "Nu går vi glad vor kirkegang".

Dernæst sang vi: "Nu falmer skoven", og derefter var der tekstlæsninger ved 2 spejderpiger, inden vi sang: "Når jeg ser din himmel", hvor Claus Olsen selv spillede guitar til. Derpå var der en tekstlæsning ved 2 konfirmander, og så sang vi også: "Ingen er så tryg i fare" inden prædikenen.

Efter prædikenen var der offergang, hvor der indkom 4216 kr, og så sluttede vi med at synge: "Du gav mig o Herre".
Vi gik så allesammen op på ældrecenteret efter Gudstjenesten, hvor menighedsrådet gav kaffe, og dernæst holdt auktion over de medbragte gaver som mest bestod af frugter fra haven, og også nogle skønne blomsterbuketter.

Købelysten var stor, så der må være kommet mange penge ind, som menighedsrådet så fordeler til dem, der har hårdest brug for støtte.

Det var en god eftermiddag.

21.09.2008
Erik Th. Nielsen


Til toppen