Logo
Udskriv denne side

Aktiviteter hos SET pr. 01.02.2017

1. Opdatering af cykel- og vandrerutekort
De to oprindelige cykel- og vandrerutekort over hele kommunen udgives snart i en ny samlet version (Cykel-vandre-riderutekort). Ruteforløb og ændringer på Fur fra sidste udgave er aftalt med Brian. Vi forventer at de kommer fra tryk medio februar.

2. Ferie for alle
Janne koordinerer Skiveegnens deltagelse på feriemessen i Herning. Pt. deltager 5 virksomheder med egen stand på fællesområdet; Fur Bryghus, Pinenhus, Skive Fjord Camping, Fur Camping og Jenle. Det koster 350,- at have sine brochurer stående på standen (500 stk.) Der er deadline nu, hvis I ønsker at få brochurer med. Fur guiden er allerede med.

3. Energirenovering af feriehuse
Vi planlægger en indsats for feriehusejere med fokus på energioptimering. Der skal udvælges tre feriehusområder i kommunen hvor en uvildig energirådgiver kommer ud i ét hus i hvert område og laver en gratis energirådgivning. Herefter afholdes der tre energiaftener hvor alle feriehusejere inviteres til at komme og høre om energioptimering af feriehuset, med udgangspunkt i de tre eksempler. Energiaftenerne afholdes omkring påske.

4. Aarhus 2017
SET står for den lokale 2017 hjemmeside www.2017iskive.dk. Her kan I finde information om de mange lokale aktiviteter som har med europæisk kulturhovedstad at gøre. I må meget gerne henvise til siden fra jeres egne hjemmesider. Vi sender snart et nyhedsbrev ud til turismevirksomhederne med fokus på Skiveegnens deltagelse i Aarhus 2017 og mulighederne for lokale virksomheder. Send gerne en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis I vil modtage nyhedsbrevet.

5. Limfjordsfortællinger
Det tidligere koncept Limfjordsfortællinger med rundvisninger og oplevelser i Limfjordskommunerne hedder nu Lokale Fortællinger. Der laves et samlet program fra centralt hold i Enjoy Limfjorden, med oplevelser fra april – oktober. Hver kommune kan have op til 10 fortællinger med. På Fur er Fur Museum med. Herudover deltager: Thise Mejeri, Jenle, Ørslev Kloster, Tarok Museet, Skulpturlandsby Selde, Glyngøre Shellfish, Naturpark Flyndersø – Sdr. Lem Vig, evt. Krabbesholm Højskole og Ørslev Kloster Hovedgaard.

6. Nationalt kompetenceprojekt for turisterhvervet
Små og mellemstore virksomheder med salg til turister kan komme på skræddersyede kurser. Læs mere om projektet på www.dansketurismekompetencer.dk Kontakt SET hvis I vil vide mere mulighederne. Vi kommer gerne forbi til en snak. Ellers kontakter vi relevante virksomheder i løbet af foråret.

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.