Menu

Referat af møde i Fur Klynge onsdag d.1.2. 17 i Sejlerstuen

Ud fra punkterne i dagsordenen fortalte LK om den af Skive kommune arrangerede ”turisttur” d. 2.5.16, hvor furboer og interesserede udefra skulle opleve Fur med turistens sanser( øjne ,lugt ,følelsesmæssig oplevelse osv.) Skivekommunes oplæg til fremtidsvisioner vedhæftes.

Skive kommune inviterede 5 klyngemedlemmer fra hver Klynge til møde d.9 november i Kassehuset i Glyngøre, her kunne alle høre om fremtids ideer, som folkene bag projektet havde udarbejdet

Til det forsatte arbejde med udvikling af turismen. Forslagene vedhæftes.

I forslagene er der både kortsigtede og langsigtede ideer, hver Klynge får tildelt
20.000 kr. til kortsigtede mindre initiativer.
Vi talte om skilte/messer og andet ,men blev enige om ,at I skulle tænke over flere muligheder og ideer( send dem venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kan ideerne fremlægges ved næste møde og evt. vedtages .
Vi talte om, at skilte var en vanskelig proces, da det er meget svært at få tilladelse til skiltning i den frie natur. John ved en del om dette emne.

Hvorfor klynge arbejde? Vi talte om at klynges opgave er: at vi arbejder sammen og i fællesskab får flere turister og får fortalt den god historie samt reklamere for hinanden, så vi i fællesskab kan skabe en god økonomi for alle. a

Så har jeg i samarbejde med SET fået 50.000kr. fra småøernes LAG til kompetence udvikling af os i Klyngen der blev ved mødet forslået kurser vedr. E-handel samt optimering af hjemmesider. Vi tager emnet op næste gang så hvis der er flere gode ideer så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. således at vi kan komme i gang.

Til slut så vedhæftes nyt fra Marlene i SET.

Næste møde tirsdag d. 7.3 kl.17-18.30 i sejlerstuen.

Venligst Lisbeth

Til toppen