Menu

Nye tilflyttere på Fur inviteres til fest

Alle, der er flyttet til Fur i 2015, 16 og 17 inviteres til fest i Fur Forsamlingshus fredag den 24. februar fra kl. 18.30.

Furs Forenede Foreninger har netop udsendt invitation til de 90 personer, der har ydet en frivillig indsats i forbindelse med marchen Fur Rundt og træskibssejladsen Limfjorden Rundt. I år inviter FFF også de nye øboer med til festen. Furs foreningsliv åbner dørene for tilflytterne.

Er du flyttet til Fur de sidste par år? Har du lyst til at møde en masse aktive mennesker? Og har du lyst til at indtage hønsesalat på ananasring, gammeldaws oksesteg med tilbehør og hjemmebagt kage til kaffen? Ja, så skal du tilmelde dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 24 62 02 06 senest 16. februar. Hvis du er flyttet sammen med en, der har boet på Fur i flere år, så er I begge velkomne. På vegne af Furs Forenede Foreninger

John Brinch Bertelsen

Furs Forenede Foreninger består af Fur Bådelaug, Fur Havneforening, FurKunst.dk, Fur Læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Sogneforening og Fur Tennisklub.

Til toppen