Menu

Hjælperfest i Furs Forenede Foreninger

Kære hjælper

I 2016 gav 90 frivillige en hjælpende hånd til Fur Rundt og Limfjorden Rundt. Uden denne hjælp havde det ganske enkelt ikke været muligt at gennemføre arrangementerne. Furs Forenede Foreninger vil traditionen tro gerne sige tak for hjælpen ved at invitere til hjælperfest i Fur Forsamlingshus. Sæt kryds i kalenderen fredag den 24. februar 2017 fra kl. 18.30. Menuen består af hønsesalat på annanasring, gammeldavs oksesteg med tilbehør og hjemmebagt kage til kaffen. Der er Fur-øl ad libitum (skænket af Fur Bryghus) samt vin og vand.

Tak til Fur Bryghus for sponsoratet, og tak til Fur Museums Støtteforening, der i år har påtaget sig al det praktiske arbejde i forbindelse med festen.

Sidste år inviterede FFF for første gang tilflyttere med til hjælpefesten. Det blev taget så godt imod, at vi igen i år inviterer de tilflyttere, der er kommet til Fur de sidste to år. Vi lukker dørene op for de nye øboer, så de får mulighed for at blive en del af det lokale liv. Tag godt imod dem. Måske er der en ny frivillig hjælper blandt tilflytterne.

Vigtigt: Tilmelding senest 16. februar til John Brinch Bertelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 24 62 02 06.

Med venlig hilsen

På vegne af Furs Forenede Foreninger

John Bertelsen og Birgit Ladefoged (formand og næstformand)

Furs Forenede Foreninger består af Fur Bådelaug, Fur Havneforening, FurKunst.dk, Fur Læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Sogneforening og Fur Tennisklub.

Til toppen