Menu

Jens Jacobsen underholdt​ på ​Fur Ældrecenter

Jens Jacobsen underholdt​ på ​Fur Ældrecenter

Mandag eftermiddag den​ 23. januar havde vi en rigtigtig skøn eftermiddag i ​Venneforeningen i ældrecenterets spisesal, idet vi havde besøg af Jens Jacobsen fra Lem, og det blev en pragtfuld oplevelse.
Vi havde haft besøg af ham engang for seks år siden, og det står endnu frisk i min erindring, hvor god en oplevelse det var den gang, og det var ikke mindre denne gang.

Han fortalte, at han havde været ansat indenfor bankverden, men nu var ude af det, og derfor ikke havde nogen skyld i de nu opståede finanskriser.

Nu gik hans tid på at tage ud og underholde og spille til private fester, og det var han fantastisk god til, og han skrev fantastisk gode sang-og musiktekster til en masse sange.
Han havde lavet den sidste Jeppe Åkjær film om hans barndom, og en film om jens Væver fra Krejbjerg, der opfandt snurrevoddet.

Foruden at synge nogle medbragte tekster, optrådte han også med nogle skets, hvor han var klædt ud som en gammel sur mand, og en' hvor han optrådte som rengøringskone. han fortalte også nogle sjove vittigheder, så det blev en rigtig god eftermiddag.


Til toppen