Menu

Kirkekoncert i Fuur Kirke med Thisted Drenge-og Mandskor

  • Skrevet af 

Søndag den 28. september kl. 19 kan man glæde sig til den helt store koncertoplevelse i Fur Kirke

Kirkekoncert i Fuur Kirke med Thisted Drenge-og Mandskor

Søndag den 28. september kl. 19 kan man glæde sig til den helt store koncertoplevelse i Fur Kirke.

Thisted Drenge- og Mandskor, som er ét af landets bedste af sin slags, gæster øen. Koret er med sine talrige koncerter kendt i ind- og udland, og har også flere gange medvirket i TV blandt andet ved "Før søndagen".

Koret blev stiftet i 1982 og består i øjeblikket af ca 40 drenge og unge mænd i alderen 9 til 22 år. Fra 3. klasse optages drengene i korskolen, hvor de får undervisning i sang og musikteori, indtil de kan optages i selve koncertkoret. Der øves tre gange ugentligt, og drengene medvirker desuden ved alle højmesser i Thisted Kirke. Koret leverer både kirkelig og verdslig musik i mange genrer og af meget høj kvalitet. Sangene synges ofte udenad, så der går megen øvelse forud. Der satses også på et godt socialt samvær drengene imellem, hvilket mærkes tydeligt på de mange koncertturneer. Mange af drengene får senere i livet en musikalsk karriere.

Korets leder og dirigent er organist og kantor, Preben Nørgaard Christensen, der er diplomuddannet på Nordjysk Musikkonservatorium. Han har studeret korledelse i England og har i en årrække været leder af Nordvestjysk Brassband.

Entré: 50 kr, børn under 16 år gratis

Koncerten på søndag bliver en oplevelse her i "Sangens År".

25.09.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen