Menu

Turismepris til Fur Bryghus

  • Skrevet af 
Turismepris til Fur Bryghus

Fur Bryghus blev i her i eftermiddags hædret med Region Midtjyllands til Temapris "Gode madoplevelser til turisten - et værktøj til synlighed og vækst".  Prisoverrækkelsen fandt sted på regionens TurismeVækstkonference i Silkeborg. Med prisen følger ud over hæderen kr. 25.000,-.

Prisen blev modtaget af bryghusets ejer Mildred Fog samt restaurantchef Danni Boysen.

Begrundelsen for tildelingen af prisen var positive udvikling gennem årene fra et mål for 10 år siden om 5-6 arbejdspladser på Fur til nu, hvor stedet tæller 18 fuldstidstillinger og et personale om sommeren på 32 ansatte. Bryghuset blev i 2016 blev optaget i White Guide 2016, der indeholder de 300 bedste restauranter i Norden og at Restaurantens har fokus på bæredygtighed – bl.a. ved anskaffelse af frilandsgrise, der er klar til at komme på bordet til Fur Bryghus’ julebuffet.

For at binde natur og fødevarer sammen, arrangerede Fur Bryghus ”Kulinarisk Vandredag”, hvor gæsterne kom forbi boder fra lokale fødevareproducenter. Turen gav samtidig gæsterne en unik naturoplevelse ved molerklinten Knudeklint som, sammen med Hanklit på Mors, er kandidat til UNESCO’s Verdensnaturarv.

Fur Bryghus var indstillet til prisen af SETs turismeudvalg.

Billede af Danni Boysen og Mildred Fog vedhæftet. Foto: SET.

Til toppen