Menu

Sandskulpturer i Søndervig

Sandskulpturer i Søndervig

Lørdag d​en​ 2​.​ juli var Ruth og jeg en tur i Søndervig for at se dette års udstilling af de hidtil flotteste sandskulpturer. Det var en fascinerende oplevelse at se.

Der havde været 34 af verdens dygtigste sandskulpturarbejdere i gang med at lave det enestående flotte kunstværk. som bestod af en 200 m. lang og 7 m. stor væg, foruden nogle enkeltstående kunstværker og de havde alle sammen temaet: "Afrikas vilde dyr".

Det var en betagende oplevelse at se, og nu kommer hemmeligheden, som jeg hørte en masse mennesker drøfte, og det var, at de ikke kunne forstå, hvordan skulpturerne kunne blive hængende uden at falde ned. når der ind imellem kom de kraftigste regnbyger. og det ville de gøre. hvis de var lavet af almindeligt sand med runde sandskorn, men her bruger de en speciel slags sand med kantede sandskorn. der kommer fra en sandgrav i Ølstrup syd for Spjald.

Vi havde så betagende en oplevelse ud af det. at jeg gerne vil opfordre jer til, hvis i er ude at køre og mangler et udflugtsmål, da at tage vejen omkring Søndervig og se med egne øjne, hvor flot det er.


Til toppen