Logo
Udskriv denne side

Chili Johns menu til Fur Rundt

Chili Johns menu til Fur Rundt

Her er årets menu til Fur Rundt lørdag den 9. juli 2016

Flying Burrito med Chili:
Langtidsstegt, krydret oksekød med Fur Renæssance pakket i hvedetortilla med revet Vestkyst-ost fra Thise, løg, tomat og grønt og derefter gratineret i ovn. Hertil fås:
Bagt kartoffel med kryddersmør rørt med Chipotle-Chili og Bacontern.
Coleslaw af fintsnittet hvidkål, strimlede gulerødder og blegselleri i en frisk creme fraiche-dressing med lime.
Guacamole: Avokadosalsa med jalapenos, løg og tomat.
Friskbagt brød med Fur Sommer Ale.

Maden er lavet helt fra bunden, portionerne er store og prisen er 120 kr. pr. kuvert.

Forsalg i Dagli´ Brugsen i dagene op til Fur Rundt. Bestil på 97 59 30 03 allerede nu.

Billetter solgt i forsalg skal være afhentet i brugsen senest kl. 18.00 den 9. juli.

Maden kan spises på Fur Havn fra kl. 17.00 til 19.00.

Furs Forenede Foreninger

JBB 20/06 2016

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.