Chili Johns menu til Fur Rundt
- Skrevet af John Brinch Bertelsen
Her er årets menu til Fur Rundt lørdag den 9. juli 2016
Flying Burrito med Chili:
Langtidsstegt, krydret oksekød med Fur Renæssance pakket i hvedetortilla med revet Vestkyst-ost fra Thise, løg, tomat og grønt og derefter gratineret i ovn. Hertil fås:
Bagt kartoffel med kryddersmør rørt med Chipotle-Chili og Bacontern.
Coleslaw af fintsnittet hvidkål, strimlede gulerødder og blegselleri i en frisk creme fraiche-dressing med lime.
Guacamole: Avokadosalsa med jalapenos, løg og tomat.
Friskbagt brød med Fur Sommer Ale.
Maden er lavet helt fra bunden, portionerne er store og prisen er 120 kr. pr. kuvert.
Forsalg i Dagli´ Brugsen i dagene op til Fur Rundt. Bestil på 97 59 30 03 allerede nu.
Billetter solgt i forsalg skal være afhentet i brugsen senest kl. 18.00 den 9. juli.
Maden kan spises på Fur Havn fra kl. 17.00 til 19.00.
Furs Forenede Foreninger
JBB 20/06 2016
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen