Menu

Enestående chance for at lære Powertex maleprodukterne at kende

Har du lyst til et nyt input til dine malerier eller kreativitet, får du nu muligheden for at deltage i et intro-inspirationskursus i Galleri Culturen , Anders Sørensens vej 7 på Fur.

Der vil blive en gennemgang af produkterne og deres mangfoldige måder at kunne anvendes på.

Du får selv mulighed for at afprøve nogle af teknikkerne på malelærred, men der er mange ting, det kan anvendes til. Powertex kan også fungere som tekstil hærder, man kan anvende det til at lave skulpturer, dekorere borde, stole osv. Kun din egen fantasi sætter begrænsningen. Det eneste det ikke hæfter på er plastic.

Kurset afholdes d.27-7-16 kl. 17 – 22 og d.28-7-16 kl. 10 -15.

Der er indlagt pause til lidt spisning, så medbring lidt mad. Der er kaffe og te tilgængeligt under kurset.

Prisen for kurset er 850 kr. inkl. materialer. Der er 2 lærreder til hver plus tilgang til div. produkter, som bliver vist og du selv får mulighed for at få ”fingre” i.
Blandt andet easy 3 D flex , struktur pasta og 3D kugler og sand, samt rust.
Der er plads til max 8 pr. kursus.

Der indbetales 350 kr. på bankkonto senest 8. juli(nummeret oplyses når du tilmelder dig).

Tilmelding er bindende, du får derfor ikke penge tilbage i tilfælde af afbud. ( I tilfælde kurset aflyses, bliver beløbet naturligvis refunderet)
Restbeløbet 500 kr. betales ved kurset i kontanter, eller skal være indsat på kontoen senest 1 uge før.

Jeg medbringer nogle ekstra materialer, som det vil være muligt at købe, hvis man gerne vil fortsætte selv, derefter kan du kun købe dem hos eneforhandleren Create Art i Slangerup.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 23929434 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Glæder mig til din tilmelding.
MVH Aurelia Florentina

 

 

Til toppen