Menu

Spørgsmål til sommerhusejere på Fur

Fur Udviklingsråd vil gerne inddrage sommerhusejerne i arbejdet med at styrke tilflytningen og erhvervsudviklingen på Fur. I november 15 kunne furboerne komme med ideer på et borgermøde i Fur Forsamlingshus. I Ulsted-området har medlemmerne af grundejerforeningen fået denne opfordring, som Fur Udviklingsråd nu sender til samtlige sommerhusejere på øen.


Vi inddrager sommerhusejerne i arbejdet, for vi ved, at den gode ferieoplevelse er den vigtigste årsag til, at man flytter til Fur. I dag udgør tilflytterne næsten 75 % af Furs befolkning. Omkring 15 % af tilflytterne er sommerhusejere, der vælger at blive fastboende på fuld tid. Ferieophold gør, at mange får øjnene op for øens herlighedsværdier.
Derfor vil vi gerne inddrage jer og bede om ideer til, hvad der skal til for at øge tilflytningen endnu mere – eller til for at gøre Fur til en endnu bedre ferieø. Man kan gerne bidrage med gode ideer, selv om man absolut ikke har intention om at flytte til Fur, men vil ”nøjes” med at bruge Fur som ferieø i fred og ro.
Vi vil gerne videreudvikle vor dejlige ø og tiltrække flere fastboende i alle aldre, har du en mening om, hvad der kunne få dig til at flytte til øen mere permanent, eller noget, vi kan gøre for at det bliver en endnu bedre oplevelse at være på Fur, så lad os høre det.
Der kunne måske være nogle, der kunne tænke sig at bo i oldekolle på Fur, eller i nogle nye række-/klyngehuse? Vi vil så gerne, at I giver jeres besyv med

Til toppen