Menu

Kom til vinsmagning på Fur

Kom til vinsmagning på Fur

Tirsdag den 15. marts er der vinsmagning på Regitzesminde.

Fur Vinlaug og Anne Dam Jessen Guignet er gået i samarbejde om en vinsmagning, hvor du kan smage seks vine fra Domaine de la Combe Darroux, med ost og brød til og høre Anne fortælle om sin franske vingård og vindyrkningens ædle kunst.
Det sker tirsdag den 15. marts fra kl. 19.15 på Regitzesminde, Søndergårdevej 17. Varighed: Godt 2 timer. Alle er velkomne – også sallingboer og skibonitter.

Fur Vinlaug er etableret af 12 håbefulde personer med hus/sommerhus på Fur. De har plantet 600 vinstokke og vil gerne udbrede kendskabet til vin og vindyrkning.

Anne Guignet er kendt på skiveegnen. Hun har været omtalt i Skive Folkeblad og har været guide på vinture til det franske. Anne blev født i Thorum i 1969. Hun tilbragte barndommen på Mors og ungdommen i Sønderjylland. Hun har siden 1989 været forpagter og senere ejer af en vingård i Beaujolais-distriktet, der ligger omtrent midt i det østfranske.

Vi skal smage seks forskellige vine fra Annes vingård. Det drejer sig om: Mousseux rosé, Chardonnay Viognier – hvid, Beaujolais Villages – hvid, Chenas 2014, Julienas 2014 og Julienas cuvee prestige 2014

Regitzesminde sørger for, at der er tre forskellige oste og groft brød på bordet foruden vand, så smagsløgene renses til næste vin.
Efter smagningen, kan man naturligvis bestille de smagte vine.

Prisen for smagningen og fortællingen er 150 kr. pr. person. Beløbet betales ved indgangen den 15. marts.
Der er forhåndstilmelding hos oldermanden for Fur Vinlaug, Søren Ladefoged, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 30 33 94 35.

Sidste tilmeldingsfrist er den 5. marts 2016.

Med venlig hilsen
Fur Vinlaug / Domaine de la Combe Darroux
Birgit og Niels, Birgit og Søren, Cecilie og Per, Jytte og Gert, Ketty og John, Marianne og Frank samt Anne Dam Jessen Guignet

Domaine de la Combe Darroux’ s hjemmeside er en god forsmag på aftenen : www.guignet.com


Til toppen