Menu

Finn Hessellunds rejsebio vis​te ​film fra Færøerne

Finn Hessellunds rejsebio vis​te ​film fra Færøerne

Mandag eftermiddag d​en​ 8​. ​februar havde vi en skøn eftermiddag i Venneforeningen i ældrecenterets spisesal, da Finn Hessellund fra Salling rejsebio viste os en pragtfuld videofilm fra en tur til Færøerne i juli måned i 2010. Han havde en søn og en svigerdatter, som hed: Rose-marie og dem boede de så hos. Hans kone og en anden søn og hans kone var også med.

De havde så lejet en bil, som de alle sammen kunne være i, og kørte så rundt på den1399 kvm2 store ø, som bestod af 18 øer, hvoraf de 17 var beboet og fik set alt, der var værd at se.
Det var enorme flotte billeder, vi så fra deres rundtur på øen, Da de kom til Thorshavn, havde der lige været grindefangst, som var en stor begivenhed deroppe, og alle beboere deltog i slagtningen og fik del i kødet.
Vi så nogle pragtfulde billeder af den storslåede natur.

Der blev bl.a.vist billeder fra de flotte kirker deroppe. Thorshavn og Klaksvig og mange flere. Særlig Klaksvigs kirke var noget speciel, idet altervægen var et maleri af Joakim Skovgård, som engang havde siddet i Viborg Domkirke
Der var så mange flotte billeder af Færøernes skønne natur, at det kun kan give lyst til engang med tiden at opnå at komme på en tur derop, og se det hele med sine egne øjne.

Til toppen