Notice: Use of undefined constant K2_BUILD_ID - assumed 'K2_BUILD_ID' in /var/www/furnyt.dk/public_html/administrator/components/com_k2/helpers/html.php on line 350
Hjælperfest i Furs Forenede Foreninger
Menu

Hjælperfest i Furs Forenede Foreninger

Hjælperfest i Furs Forenede Foreninger

Den 27. februar 2016 er frivillige og nye tilflyttere inviteret til fest i Fur Forsamlingshus.

Furs Forenede Foreninger har netop udsendt invitation til de ca. 65 personer, der har ydet en frivillig indsats i forbindelse med marchen Fur Rundt og træskibssejladsen Limfjorden Rundt.

Uden de frivillige hænder ville det ikke være muligt at gennemføre arrangementerne. Godt nok kan samarbejdsudvalget i Furs Forenede Foreninger planlægge arrangementerne, men selve gennemførelsen kræver mange hænder og frivillig hjælp på anden vis. Ud over at sige tak for indsatsen er det blevet en tradition, at de frivillige inviteres til hjælperfest. I år er det en af medlemsforeningerne i FFF – nemlig FurKunst.dk – der har påtaget sig at stå for hjælperfesten Menuen består af laksemousse, ølmarineret osso buco og oksebov med hjemmelavet kartoffelmos og salat samt islagkage til dessert. Ud på aftenen er der kaffe og kage. Der er øl og vin til maden.

Tak til FurKunst.dk og tak til Fur Bryghus, der sponsorerer øllet.

Det siger sig selv, at når så mange aktive mennesker nyder den gode mad og får et glas til, så er det en fest, hvor samvær og snak er i højsædet. Der er også plads for indslag som for eksempel sidste år, hvor en gruppe mænd overraskede med at opføre en opera og ballet i seks akter. Se video https://youtu.be/YEQjm83bHFY

Som noget nyt inviterer Furs Forenede Foreninger i år alle nye tilflyttere med til festen. Alle der er flyttet til Fur i løbet af 2014-16 er velkomne. Der er tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 10. februar.

På vegne af Furs Forenede Foreninger

John Brinch Bertelsen (formand)

Til toppen