Menu

Pensionisternes julemiddag 2015 på Regitzetsminde

Pensionisternes julemiddag 2015 på Regitzetsminde

Fredag eftermiddag d​en​ 18. december havde vi dette års tradiotilnelle julemiddag på Regitzetsminde, og det blev igen i år en fantastisk god oplevelse for os pensionister , og det er noget vi ser frem til med forventning længe inden.

Vi havde nogle hyggelige timer der fra kl. 12.00 - 16.00, hvor vi blev trakteret med den sædvanlige menu, som bestod af først 1 tartelet og derpå grønlangkål med hamborgryg og medisterpølse med brune og hvide kartofler.

Da der var gået et stykke tid, sang vi en del julesalmer og sange, hvor vi havde musikalsk underholdning af Fur Jack orkesteret.

Dernæst fik vi ris-a-la- mande, og det var virkelig godt.

Herefter underholdt Fur Jack orkesteret bestående af Per Vallentin, Thor Lykke Jensen, Poul Erik Nielsen og H.C. Dam Jacobsen os igen med deres vidunderlige musik, sidstnævnte H.C. Dam Jacobsen gjorde som sædvanlig stor lykke med at læse nogle sjove historier og anekdoter, så vi fik lattermusklerne godt rørt.

Eftermiddagen sluttede med at vi fik kaffe, lagkage og småkager.

Da vi var nået til vejs ende på en hyggelig eftermiddag, blev værtsparret Søren og Ellen med deres personale kaldt frem for at vi kunne hylde dem og takke for en dejlig eftermiddag.


 

Til toppen