Menu

Generalforsamling og årsmøde i Småøernes Aktionsgruppe

  • Skrevet af 

Den 20. og 21. marts er der årsmøde og generalforsamling i Småøernes Aktionsgruppe.

Traditionen tro holdes det på en højskole. Denne gang er det på Brandbjerg Højskole mellem Vejle og Jelling

Den 20. og 21. marts er der årsmøde og generalforsamling i Småøernes Aktionsgruppe. 

Traditionen tro holdes det på en højskole. Denne gang er det på Brandbjerg Højskole mellem Vejle og Jelling.

Pressemeddelelsen fra Aktionsgrupper fortæller videre:
 
Udover vores generalforsamling indeholder årsmødet også et tema, som vi belyser med oplæg m.m. Årets tema er ’bæredygtig energi’, og vi har fået Søren Hermansen fra Samsø Energiakademi til at komme og fortælle om erfaringerne på Samsø.  Søren er leder af Samsøs Energiakademi, der samler trådene i energi-indsatsen på Samsø. Han er desuden en mand med masser af internationale ø-kontakter. Hans oplæg skal give os ideer til, hvordan vi kan gribe indsatsen an på vores småøer.

Bestyrelsen valgte i juni 2009, at ’bæredygtig energi’ skal være vores fokusområde i en periode. Det er derfor, at vi nu vil bruge årsmødet til dette tema. Vi arbejder på at finde andre oplægsholdere. Og vi skal jo også have noget underholdning eller musik til lørdag aften.

Årsmødet foregår fra lørdag middag til søndag middag. Vi holder vores ordinære generalforsamling lørdag eftermiddag. Her skal vi bl.a. have valgt medlemmer til bestyrelsen.

Vi holder jer orienteret, når vi har flere informationer om årsmødets program. Og vi vil også annoncere i det kommende nummer af Ø-posten.

Senest ændretTorsdag, 14 januar 2010 21:05
Til toppen