Menu

Sommerudstilling i Fur Forsamlingshus​ - ​Se video​

Sommerudstilling i Fur Forsamlingshus​ - ​Se video​

Der var et kæmpestort ryk ind af folk i Fur Forsamlingshus, søndag eftermiddag d. 12. Juli, da Furs Kunstforening igen i år slog dørene op, til fremvisning af deres flotte kunst, med fernisering søndag eftermiddag.

Formanden for kunstforeningen Trols Madsen indledte med at byde den store fremmødte forsamling og fortalte, at der i år var 29 udstillere, som dog hver kun havde fået en' plads tildelt, så der var god mulighed for at beundre de smukke kunstværker.

Inden han gav ordet til formanden for Skive Kommunes Kultur og Fritidsudvalg ,Ditte Staun,  fortalte han, at der nu er 115 medlemmer af Kunstforeningen.

Herefter fik Ditte Staun ordet og hun holdt en gribende tale om Limfjordens mange kunstnere, som giver appetit til mere kunst og kultur, og gør vores ø tiltrækkende som kunstnernes paradis, og der skyder hele tiden nye gallerier op, som perler på en snor.
Viljen er kendetegnet på Kulturen, og Kunst og Kultur er flødeskum på lagkagen. Så vi har god grund til at være stolte over, hvad denne lille ø formår at frembringe.

Efter talen var der udskænkning af Vin og chips, hvorefter vi kunne gå rundt og betragte de udstillede kunstværker og tale med hinanden.
Der var også et bord med fine lotterigevinster, hvortil vi kunne købe lodsedler til 10.00 kr. pr. stk , og de var hurtigt solgt.
Det var en god eftermiddag.
                                                                            

​Se video: ​https://www.youtube.com/watch?v=iiKvAbaDuU0&feature=youtu.be


Senest ændretTirsdag, 21 juli 2015 13:31
Til toppen