Menu

TV2 Vejret og TV2 FRI kommer til Fur Havn

  • Skrevet af 
TV2 Vejret og TV2 FRI kommer til Fur Havn

Onsdag d. 22. juli TV2 Vejret og TV2 FRI kommer til Fur Havn

De to tv-kolleger Peter Tanev og Cecilie Hother kaster sig igen ud i et særligt væddemål. Denne gang ryger taberen en tur i havnen.
Danskerne fulgte med i stor stil, da Peter Tanev sidste år udfordrede sin gode kollega og tidligere 'Vild med dans'-vinder Cecilie Hother til at klare sig alene i en skov i fire døgn helt uden hjælpemidler og kun med den mad, hun selv kunne fange eller finde i skoven.

Nu gør Peter Tanev det så igen, og denne gang satser han stærkt på at vinde over Cecilie Hother, som klarede hans udfordring sidste år.
Fra mandag til fredag i uge 30 sender Peter Tanev TV 2 Vejret klokken 18.25 fra fem forskellige danske øer, og Cecilie Hothers udfordring er så, at hun hver dag skal nå frem inden vejrudsigtens start – uden penge, mad og bil, men udelukkende med hjælp fra danskerne. Det eneste, Cecilie Hother har, er sig selv og den mobiltelefon, som hun sender direkte fra til den liveblog, der kører på fri.tv2.dk. Udfordringen har derfor fået titlen 'Cecilie – med hjælp fra Danmark'.

Når hun frem, ryger Peter Tanev en tur i den lokale havn, hvorfra han sender vejrudsigten den pågældende aften. Men når Cecilie Hother ikke frem, ja så er det hende, der må en tur i vandet. Der altså fem ture i bølgerne på spil.  
Hver dag mandag-fredag i uge 30 ryger enten Cecilie Hother eller Peter Tanev en tur i havnen. Men hvem? Se med på TV 2, TV 2 FRI og på tv2.dk i uge 30.

Frygter at ryge i vandet

Cecilie Hother ser frem til udfordringen og håber på god hjælp fra danskerne.
- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med udfordringen i uge 30. Men jeg må også indrømme, at jeg bliver lidt nervøs, i takt med at det rykker tættere på. Peter tabte jo vores sidste væddemål, og jeg ved, at han vil gøre alt for at vinde denne gang. Så jeg frygter lidt, at jeg ryger i vandet et par gange og håber virkelig, at danskerne vil hjælpe mig, så det ikke sker, siger hun til
TV 2.  
Hele Cecilie Hothers tur på egen hånd fra København og frem til de fem danske øer streames via Cecilie Hothers egne optagelser på en liveblog på fri.tv2.dk. På bloggen kan man hele tiden følge med i, hvor langt hun er – og om man måske kan give hende en hånd med til at klare udfordringen. Samtidig vil Cecilie Hother døgnet rundt opdatere TV 2 FRI's Facebook-side med videoer, hun optager fra sin tur alene rundt i Danmark.

De fem øer, som Peter Tanev sender TV 2 Vejret fra, og som Cecilie Hother altså skal forsøge at nå frem til hver dag inden klokken 18.25 er:
Samsø (mandag den 20/7)
Fanø (tirsdag den 21/7)
Fur (onsdag den 22/7)
Ærø (torsdag den 23/7)
Orø (fredag den 24/7)
Hvem af de to værter, der ryger i vandet, kan du se hver aften i TV 2 Vejret fra klokken 18.25 og på TV 2 FRI.

Så mød op på Fur Havn og vær med til at gøre udsendelsen festlig.

Med venlig hilsen
Fursund Turistinformation

Til toppen