Menu

The Sands Family optræder i Fur Forsamlingshus

  • Skrevet af 

Fredag den 9. januar kommer dem meget kendte irske folkemusikgruppe ”The Sands Family” til Fur Forsamlingshus. Billetsalget starter mandag den 1. december

Fredag den 9. januar kommer dem meget kendte irske folkemusikgruppe ”The Sands Family” til Fur Forsamlingshus. Billetsalget starter mandag den 1. december.

Det er ganske vist. Næppe har tonerne efter Lars Lilholt koncerten lagt sig, førend nye er i udsigt. Fredag den 9. januar kommer ”The Sands Family”, der er en af de fem mest kendte grupper fra Irland.

Det er Fur Forsamlingshus, der har formået, at få de fire nærmest verdenskendte søskende Anne, Ben, Colum og Tommy Sands til Fur.

En aften med Sands Family er blanding af  skønne historier og fremragende sange, hvor der både er noget til tankerne og til hjertet. Deres sange har mange kollegaer flittigt gjort brug af, som The Dubliners, Jean Kean, Joan Baez og Pete Seeger - bare for at nævne nogle af dem .
Udover at turnere med Sands Family har de alle fire også gjort karriere solo. Det har bl.a. bragt både Tommy og Colum Sands til Danmark flere gange.

I mere end tre årtier har The Sands Family været synonymet på folk musik fra det nordlige Irland.   Siden starten af 70´erne har de fire hver for sig og sammen gjort deres del til at den irske folkemusik er blevet kendt verden over.

Og nu mere end 30 år senere er The Sands Family stadig på turne, hvor de spiller og synger for et stadig større og større publikum. De underholder med deres unikke blanding af traditionel musik og deres selvskrevne sange, der handler om alt lige fra det uhøjtidelige til det politiske seriøse, fra det sørgelige til det morsomme, fra traditionel til det nyere, alt sammen sat sammen med godt musisk håndværk og anekdoter og historier der er med til at give tilhøreren en rigtig god sammenhæng.

Fans over hele verden ved, at en Sands Family koncert er mere end en aften med sang og musik. Det er en kulturel oplevelse, - en chance for at nyde og dele ”the craic” sammen med 4 meget dygtige musikere, der er utroligt dygtige til, at sørge for at deres publikum også bliver en del af showet.

Efter koncerten spiller Folk Friends op til dans med irsk inspireret , og gamle travere dansktop/John Mogensen musik.

Billetsalget

Billetsalget foregår fra Turistkontoret fra mandag den 1. december eller hos formanden for forsamlingshuset, John Larsen på tlf. tlf. 50576023 og 97593904.

Billetpris pr. stk. 200 kr.

Koncerten starter kl. 20.00 (2x45 minutter) Dørene åbnes kl. 18.30.

28.11.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Til toppen